Wanneer wij je opdracht binnen krijgen wordt deze binnen enkele werkdagen in behandeling genomen. We maken een aantal ontwerpen op basis van je wensen en onze eigen kennis en vaardigheid. 

De voorbeelden krijg je vervolgens via e-mail toegestuurd en daarop mag je je feedback retour sturen. Je feedback kan betrekking hebben op een bepaald logo of elementen uit een van de voorbeelden die je al dan niet aanspreken. Wij gaan dan weer aan de slag met een volgende set voorbeelden. Dit proces herhalen we een aantal keren tot je volledig tevreden bent. 

Grafische vormgeving 

Bij het ontwerpen van bijvoorbeeld een flyer hebben we vooraf iets meer gegevens van je nodig. Zo is het noodzakelijk dat we vooraf weten welke teksten en foto's je wilt gebruiken en moeten we een globaal idee hebben van wat je wensen zijn. Op basis hiervan ontwerpen wij een eerste voorbeeld waarop je je feedback kunt geven. Ook dit proces herhalen we een aantal keren tot je volledig tevreden bent.

 

Webdesign 

Eerst moet duidelijk zijn wat je wil, een corporate website, landingspagina’s of een webshop.

Daarna beginnen we met het (functioneel) ontwerp van een website. Voordat we de vormgeving gaan doen moeten we weten wat je met de website wilt en wat voor functionaliteiten er in moeten.

De navigatie, call-to-actions, nieuwsmodule, portfolio? Wanneer dit allemaal duidelijk, dan gaan web aan de slag met het webdesign. Het ontwerp van de maatwerk website baseren we op jouw huisstijl, wanneer de vormgeving akkoord is zorgen wij dat de alles wordt geprogrammeerd.

 

Facturatie en betaling

Nadat een opdracht is afgerond sturen wij een factuur via e-mail. Je krijgt dus geen factuur per post. 

 

Het totaalbedrag van de factuur kun je binnen 30 dagen overmaken naar onze bankrekening. Op de factuur en in de e-mail vind je alle gegevens en uitleg over welke referentie je moet vermelden bij de betaling.