Waar kan ik terecht met vragen?

Indien je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail. Dat kan via het e-mail adres info@kantenclaar.com. We proberen om alle e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden. Telefonisch contact is ook mogelijk, je kunt ons bellen op telefoonnummer 06-81911821. Krijg je ons telefonisch niet te pakken? Laat dan een berichtje achter op de voicemail.

 

Hoe snel wordt mijn ontwerp opgeleverd?

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Je krijgt meestal binnen twee werkdagen de eerste voorbeelden toegestuurd, maar wanneer dat niet lukt laten we dat natuurlijk even weten. 

We kunnen je niet precies aangeven hoe lang het duurt voordat het ontwerp helemaal klaar is om opgeleverd te worden, omdat de ontwerpfase een creatief proces is. Samen met jou en op basis van je feedback proberen we zo snel mogelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. De gemiddelde looptijd van een ontwerp opdracht ligt tussen de 2 en 3 weken.

 

Kan ik een ontwerpbestand van het logo krijgen?

Een ontwerpbestand is vaak nodig wanneer je een groot spandoek wilt laten drukken of bestickering op een auto wilt laten aanbrengen. Aangezien niet iedereen dit bestand nodig heeft / kan openen, brengen wij de opmaak en oplevering daarvan apart in rekening. Dit bestand kun je altijd bij- of nabestellen, de kosten hiervoor bedragen € 25,00 exclusief btw.

 

Wie heeft de rechten op het ontwerp?

Wij dragen alle rechten op het logo en het ontwerp daarvan over aan de opdrachtgever. Je kunt na oplevering dus alles met het logo doen wat je maar wilt.

 

Kan ik een geplaatste bestelling nog wijzigen of annuleren?

Na het plaatsen van je bestelling kun je altijd nog wijzigingen aan ons doorgeven. Ook het annuleren van je bestelling kan zonder verdere kosten totdat we de eerste voorstellen hebben opgeleverd. Bij het huisstijl ontwerp delen we dit op in twee delen. Het eerste deel is het logo ontwerp en het tweede deel betreft het ontwerpen van de overige items. 

Het annuleren van het huisstijl gedeelte van de bestelling kan totdat we daarvan de eerste voorstellen aanleveren. Daarna brengen we het volledige bedrag van de bestelling in rekening brengen.

 

Kan ik ook een huisstijl ontwerp bestellen als ik al een logo heb?

Dat is zeker mogelijk. Als je een logo hebt waar je nog tevreden mee bent, hoeven we dat niet opnieuw te maken. We nemen dan het bestaande logo en maken daar het volgende ontwerp mee.